Condamnat la moarte, a supraviețuit injecției letale. Îngrozitor ce vor acum să facă autorităţile din statul american Alabama


Doar doi bărbați din SUA au supraviețuit injecției letale, iar unul dintre ei poate descrie acum clipele teribile prin care a trecut. Însă, nu va avea prea mult timp la dispoziție pentru a povesti întrucât autoritățile din statul american Alabama au în plan să exerseze o nouă metodă, experimentală, de lichidare a deținutului condamnat la moarte.

Kenneth Smith ar fi trebuit executat prin injecţia letală în noiembrie 2022, dar a scăpat cu viață, medicii nereușind să-l omoare în pofida substanței otrăvitoare pe care i-ai introdus-o în organism.

Ce este „hipoxia cu azot”

Potrivit publicației britanice The Guardian, avocatul deținutului care a supraviețuit injecției letale a descris „durerile crâncene” suferite de clientul său ca fiind „echivalente cu tortura”.

După nouă luni de la eșecul execuției, procurorii din Alabama vor să ducă la capăt sentinţa de condamnare la moarte folosind o metodă experimentală, notează sursa…

Citeste mai mult