După o plimbare ”romantică cu barca”, Iohannis și PSD s-au înecat în TVADeclarațiile care lasă loc de interpretări ale președintelui Klaus Iohannis privind TVA au fost comentate acid de social-democrat Bogdan Matei. 

Întrebat despre afirmațiile președintelui Klaus Iohannis, senatorul PSD a spus: „Astăzi o creștere de TVA ar fi un dezastru pentru mediul privat, or România nu își poate permite un asemenea lucru, indiferent de modul cum vor decurge negocierile la Bruxelles (…). Eu vă spun că la ora actuală, în Partidul Social Democrat, premierul Marcel Ciolacu și președintele PSD nu a luat și nu va lua în calcul o creștere de TVA”.

„Ca să lămurim și ceea ce a declarat Președintele României, așa cum a spus colega mea de platou, doamna senator (Simona Spătaru de la USR, n.r.), că se deduce foarte clar că s-ar fi înțeles și că ar exista o creștere de TVA, eu nu știu de unde are domnul Iohannis aceste informații. Nu știu ce l-a făcut pe domnia sa, după o plimbare romantică cu barca, să facă o astfel de…

Citeste mai mult