Iohannis, întrebat dacă Guvernul va crește TVA: Sunt măsuri ce pot fi puse în practică fără ca românul de rând să aibă impresia că vine cu bani de acasă pentru buget (Video)

Este clar că trebuie găsite modalități pentru a completa veniturile bugetare, dar fără a încărca cetățeanul, spune Klaus Iohannis. El apreciază că unele măsuri prezentate de liderii coaliției sunt bune, dar altele „mai trebuie puțin discutate”.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, despre discuţiile din coaliţia de guvernare privind majorarea TVA, că este clar că trebuie găsite modalităţi pentru a completa veniturile bugetare, fără a încărca cetăţeanul.

”Cred că ştie toată lumea că e nevoie de mai mulţi bani decât avem acum la buget şi atunci anumite măsuri se impun. Am discutat aceste chestiuni, mi-au spus cei din conducerea coaliţiei cam la ce s-au gândit, unele măsuri mi se par bune, altele cred că mai trebuie puţin discutate, nu vreau să le clasific eu acum de la Vilnius, însă este clar că trebuie găsite modalităţi pentru a completa veniturile bugetare, nota bene, fără a încărca cetăţeanul”, a spus…

Citeste mai mult