Ministrul Transporturilor a reziliat contractul cu firma italiană care lucra la descărcarea de pe autostrada A1, către Timișoara: Răbdarea a ajuns la capăt!

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat rezilierea contractului cu firma italiană Todini pentru descărcarea de pe autostrada A1 către Timişoara de la Sânandrei. Progresul este de doar 5% în acest an, a explicat ministrul.

„Legat de descărcarea de pe A1 de la Sânandrei, firma Todini. Răbdarea a ajuns la capăt, reziliem contractul. Modul în care au gestionat această lucrare nu poate fi acceptat. Au făcut progres, de la începutul anului, 5 la sută. Este un lucru pe care nu îl putem accepta.

Nu sunt adeptul rezilierii contractelor că nu e treaba unui ministru să facă lucrul acesta. Dar atunci când lucrurile nu merg, trebuie să iei decizii. O să încercăm să intrăm pe o procedura rapidă astfel încât să avem foarte repede un constructor”, a declarat, marţi, Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a adăugat că a vizitat şi alte şantiere unde lucrurile merg mai bine decât pe acest tronson de drum.

„Vin de pe şantiere unde sunt…

Citeste mai mult