O fetiță de 10 ani din Argeș a murit după ce a fost intoxicată în baia casei sale

ISU Argeş au specificat că la faţa locului s-au prezentat un echipaj SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Nu a putut fi resurcitată

Din păcate, s-a declarat decesul fetiţei în vârstă de 10 ani. I s-au efectuate manevre de resuscitare de către echipajele medicale, însă fără răspuns. Posibil intoxicaţie cu fum sau gaz într-o baie”, au declarat reprezentanţii ISU Argeş, potrivit ziare.com.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş au demarat o anchetă în acest caz.

”În seara zilei de 16 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi despre faptul că la un imobil din localitatea Vlădeşti, o fetiţă a fost găsită în baie, în stare de inconştienţă. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut succes, fiind declarat decesul. În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal (ucidere din culpă – n.r.)”, este precizat în cadrul unui comunicat al IPJ Argeş, conform aceleiași surse.

Sursa: https://www.b1tv.ro/stiri-locale/o-fetita-de-10-ani-din-arges-a-murit-dupa-ce-a-fost-intoxicata-in-baia-casei-sale-1242172.html