Theodor Paleologu: Klaus Iohannis este nul în materie de diplomație. El crede că a face diplomație înseamnă a te poza cu șefi de stat. E o formă de bovarism foarte caraghioasă și tristă (VIDEO)

„Am spus – și asta se poate vedea -de ani de zile că nu doar Olanda are rezerve față de intrarea României în Schengen, asta era o mare iluzie, că doar Olanda ar fi avut rezerve. Cu alte cuvinte, diplomația românească ar fi trebuit să prevadă și să acționeze profilactic, și să țină cont de faptul că nu doar Olanda are rezerve, dar nici măcar cu Olanda nu s-a discutat decât pe ultima sută de metri”, a continuat el.

În opinia sa, liberalii sunt „cei care pică cel mai rău în toată povestea asta”.

„Este o dovadă perfectă de incompetență și o mostră, repet, a felului în care se fac treburile la noi. Cei care pică cel mai rău în toată povestea asta sunt PNL-iștii, pentru că miniștrii implicați în povestea asta sunt toți de la PNL – în primul rând, dottore Bode, evident, ministrul Aurescu, Predoiu, primul-ministru, categoric, și capo di tutti capi, evident, președintele Iohannis, care nu are atribuții în materie de JAI, însă el e, totuși, de atâta timp Președintele țării și pot doar să reamintesc ceea ce am spus în 2019, în campania prezidențială, ceea ce am spus împreună, de altminteri, că acest om, contrar a ceea ce crede multă lume, este nul în materie de diplomație și asta se vede”, a adăugat Theodor Paleologu.

Sursa: https://www.b1tv.ro/politica/theodor-paleologu-klaus-iohannis-este-nul-in-materie-de-diplomatie-el-crede-ca-a-face-diplomatie-inseamna-a-te-poza-cu-sefi-de-stat-e-o-forma-de-bovarism-foarte-caraghioasa-si-trista-video-1242415.html