Theodor Paleologu: Problema cu Iohannis e că e tot Iohannis când se trezește. Rămâne în urma lui un câmp de ruine în PNL. El în continuare are orizontul unui primar de provincie (VIDEO)

„Ioana, nu știu, spune-mi de ce anume este interesat președintele Iohannis (râde – n.r.)! Eu n-am nimic cu golful, foarte bine, să joace golf, să facă schi, e minunat. Eu nu sunt dintre cei care spun că e leneș, că se scoală târziu sau că se duce în weekend la Sibiu. Nu mă interesează asta, pentru că și Ionel Brătianu se scula târziu sau dormea mult, sau Churcill, la fel, dar când se trezeau erau Brătianu sau Churchill, problema cu Iohannis e că, când se trezește, e tot Iohannis”, a spus Theodor Paleologu.

„Și mai există o altă iluzie la unii, că e, vezi Doamne, neamț, dar e cu totul fals! El este tipicul politician român superficial, care merge pe formula `nicio problemă, merge și așa`, cu îngrășarea porcului în Ajun, se pricepe foarte bine la mici șmecherii, dar n-are nimic din seriozitatea pe care prejudecățile noastre le asociază cu germanitatea. Încă ceva, el, în germană, nu e mai inteligent decât în română, e la fel”, a adăugat el.

Sursa: https://www.b1tv.ro/politica/theodor-paleologu-problema-cu-iohannis-e-ca-e-tot-iohannis-cand-se-trezeste-ramane-in-urma-lui-un-camp-de-ruine-in-pnl-el-in-continuare-are-orizontul-unui-primar-de-provincie-video-1242423.html