Turistul care și-a scris numele pe COLOSSEUM a fost găsit de polițiștii italieni! Explicația tânărului pentru gestul său este halucinantă

Tânărul din Marea Britanie care a scrijelit pe Colosseum numele său și pe cel al iubitei a fost identificat de polițiștii italieni, după câteva zile de căutări. Este vorba despre Ivan Dimitrov, un instructor de fitness în vârstă de 27 de ani. Turistul a dat o explicație halucinantă pentru fapta sa: nu știa ce vechime are monumentul.

A vrut să facă un gest romantic, dar nu și-a găsit locul potrivit. Turistul filmat în timp ce grava cu o cheie numele său și pe cel al iubitei pe un perete interior al Colosseumului din Roma a fost identificat, potrivit The Guardian.

După ce poliția italiană i-a dat de urmă, Ivan Dimitrov, instructor de fitness din Marea Britanie, a încercat să îmbuneze autoritățile din Peninsulă printr-o scrisoare adresată primarului Romei, Roberto Gualtieri.

În această scrisoare, britanicul își cere scuze pentru gestul său și spune că abia acum a realizat gravitatea faptei sale.

„Prin aceste rânduri aş dori să…

Citeste mai mult