Un pensionar a devenit îngerul păzitor pentru 32 de pasageri ai unui autocar scăpat de sub control. Șoferul a leșinat la volan


Un eveniment rutier produs pe autostrada A7 din Germania a fost la un pas să se transfore într-o cumplită tragedie după ce șoferul unui autocar cu 32 de pasageri a leșinat la volan în timpul mersului.

Norocul, însă, a fost de partea pasagerilor, deoarece intervenția rapidă a unui pensionar curajos a făcut ca o tragedie de proporții să fie evitată în ultima clipă.

Incidentul a avut loc în apropiere de Memmingen, cu 32 de pasageri la bord. Șoferul, în vârstă de 43 de ani a leșinat la volan  și a pierdut controlul vehiculului, lovind inițial o bară de protecție și un zid despărțitor din beton amplasat temporat pe aceas secțiune de drum, conform informațiilor furnizate de poliția germană.

Un bărbat în vârstă de 77 de ani, pasager în autocar, a observat că șoferul este inert la volant și nu a mai stat pe gânduri. A acționat rapid și cu curaj, preluând controlul volanului în încercarea de a evita un accident rutier grav pe…

Citeste mai mult