Ce este fentanil, drogul care l-a ucis pe nepotul lui Robert De Niro. De 50 de ori mai puternic decât morfina, din cauza lui au murit Prince și Coolio


Nepotul marelui actor Robert de Niro, Leandro, ar fi murit în urma unei supradoze de fentanil, un drog de 50 de ori mai puternic decât morfina. Dezvăluirea îi aparține chiar mamei tânărului, Drena De Niro. Fentanil face ravagii în America, unde anul trecut peste 100.000 de persoane au murit în urma unor supradoze. Deși la scară mult mai mică, acest drog extrem de periculos se consumă și în România.

Actorul Robert de Niro trece, zilele acestea, print-o dramă de neimaginat. Nepotul său, Leandro De Niro Rodriguez, în vârstă de numai 18 ani, a fost găsit fără suflare, duminică, în apartamentul său din New York. El era așezat pe un scaun, lângă un praf alb.

Deși medicii legiști nu au dezvăluit cauza oficială a decesului acestuia, mama lui, Drena de Niro (51 de ani), a spus că fiul său ar fi murit în urma unei supradoze de fentanil, relatează Daily Mail.

„Cineva i-a vândut pastile cu fentanil”, a declarat fiica adoptivă a actorului…

Citeste mai mult